Czy istnieje podnośnik do przyczepy, w którym koło nie blokuje się w złym kierunku i nie zmusza do przeciągania go? Wiem, że to pytanie było już zadawane. Być może ludzie pytają o to od czasu, gdy istnieją przyczepy do łodzi. Podnośnik, który był na mojej przyczepie (myślę, że to był Fulton), był do niczego. Zastąpiłem go wersją z podwójnym kołem z Harbor Freight (tak, wiem) i chociaż lepiej się wysuwa i nie wykrzywia się, koła blokują się za każdym razem, co w zasadzie podwaja siłę potrzebną do wciśnięcia łodzi do garażu. Oba plastikowe koła mają teraz płaskie miejsca od przeciągania.
Próbowałem podnosić dyszel, opuszczać go, gdzieś pomiędzy. Kopanie nic nie daje, poza bólem palców u nóg. Próbowałem oprzeć stopę o niego podczas pchania, aby przekierować go bez większego powodzenia.
Widziałem tu kogoś, kto zrobił drążek, który może być używany do kierowania kołem, co w zasadzie jest najlepszym rozwiązaniem, jakie do tej pory widziałem.
Próbowałem podnosić dyszel, opuszczać go, gdzieś pomiędzy. Kopanie nic nie daje, poza bólem palców u nóg. Próbowałem oprzeć stopę o niego podczas pchania, aby przekierować go bez większego powodzenia.
Widziałem tu kogoś, kto zrobił drążek, który może być używany do kierowania kołem, co w zasadzie jest najlepszym rozwiązaniem, jakie do tej pory widziałem.