Uploading Picture - www.ifish.net
The Oregonian's Bill Monroe!

Go Back   www.ifish.net > iFish Service Bench > iFish Website Help Desk

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-26-2020, 02:08 PM   #1
StickFish
King Salmon
 
StickFish's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Somewhere way past the bass clef. Often Tigard Oregon
Posts: 17,766
Default Uploading Picture

I've tried several times to upload a picture and it says it completed, but I can't see it in my gallery? I didn't get a file to large error and the file is 180K?

__________________
The aphorism known as Hanlon's razor dictates that one should never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity.
StickFish is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-18-2020, 09:38 PM   #2
AnnaDraMoss
King Salmon
 
AnnaDraMoss's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Milwaukie,Oregon,USA
Posts: 7,411
Default Re: Uploading Picture

HELLO.........
Any reply on this?
ANYONE?
***??????
AnnaDraMoss is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2020, 06:05 PM   #3
Buccaneer
Tuna!
 
Join Date: Feb 2002
Location: Portland
Posts: 1,600
Default Re: Uploading Picture

Quote:
Originally Posted by AnnaDraMoss View Post
HELLO.........
Any reply on this?
ANYONE?
***??????
Don't expect them to even look at your question. Check out the thread about the front page in the help desk threads.

They've been looking into the front page being --now over 2 years since Jennie's article dated June 3 (that's 2018)--for a longgggg time.
Buccaneer is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-19-2020, 08:37 PM   #4
AnnaDraMoss
King Salmon
 
AnnaDraMoss's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Milwaukie,Oregon,USA
Posts: 7,411
Default Re: Uploading Picture

Thanks.
Do you think using their "enhanced view" may help?
AnnaDraMoss is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2020, 03:46 PM   #5
consultant
Administrator
 
consultant's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 2,498
Default Re: Uploading Picture

Did a test and haven't been able to recreate yet, but that might be due to my admin account. Do you have any extra plugins installed with your browser? And what sort of device are you using?

Kevin
consultant is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Cast to



All times are GMT -8. The time now is 06:46 PM.

Terms of Service
 
Page generated in 0.09906 seconds with 21 queries